piece 2011.12.28. 18:26

Nyugi van

Úgy saccolom, még két napig elég a Psoratinex kenőcs (50g). Ha holnap nem jön a patikába, akkor pénteken mehetek Révkomáromba érte, mivel hétfőtől külföldön vagyok. Múlt csütörtök óta ígérgetik…

Az állapotom megegyezik az ez előtti bejegyzésben leírtakkal. Változás esetleg annyi, hogy pár napja jelentkezett a jobb karomon egy csíkban pár nyomásra érzékeny pattanásra emlékeztető pötty. A kezelési útmutatóban a szőrtüszőgyulladást, mint lehetséges mellékhatást említik. Egyébként ma ezek is halványodtak.

Miután néhány psori fórumon belinkeltem a blogot két napja egy picit megugrott a nézettség. Szóval már nem csak magamnak gépelek:) Érdekelne, hogy másnak milyen tapasztalatai vannak a betegség tünetmentesítésével kapcsolatban. Szeretnék biztatni mindenkit arra, ha kérdése, hozzászólása lenne nyugodtan tegye fel kommentként, vagy privát üzenetben.

Voltam futni 4 kilit:)

A bejegyzés trackback címe:

https://psoriasis.blog.hu/api/trackback/id/tr443502571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása