piece 2011.12.30. 15:39

A helyzet.

Ma reggel a karomon már nem felületet kentem, hanem csak azt a pár pöttyöt a könyökömön amik néhány napos késésben vannak az alkar már gyógyult bőrfelületeihez képest. Könyöktől a csuklómig mindkét karomon teljesen felszívódtak a foltok, már nem nagyon lehet megállapítani, hogy hol voltak korábban. Ma használom 11. napja a Psoratinexet.

A lábamon a szóródott apró pöttyök az eltelt idő alatt teljesen belesimultak az egészséges bőrbe, amitől vagy világosabb, vagy vele megegyező színűek. A térdeimen a könyökhöz hasonló a helyzet, tehát valahol elmondható, hogy a nyílt, hajlat nélküli testfelületeken ment végbe gyorsabban a gyógyulás. A lábszáramon voltak komolyabb összefüggő gyulladások, ezek most simák, és világosabb színűek az egészségesebb bőrtől.

Az egészhez azt hiszem az is hozzátartozik, hogy a Psoratinex kezelést megelőzően rendszeresen minden héten legalább kétszer 6 percet szoláriumoztam, így a bőröm még mindig barnább egy kicsit a normálisnál. Azóta csak egyszer voltam szoláriumban, miután hétfőn délután először kentem be magam, és másnap reggel beálltam a szokásos 6 percre. Már aznap délután begyulladtak a foltok, ami csak három nap után múlt el teljesen, tehát szoláriumba NE menjen senki a kezelés alatt egy percre se. Mondjuk a gyógyszer leírásában is ez van:)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://psoriasis.blog.hu/api/trackback/id/tr463507142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása